Ingrediente: piept și pulpă de curcan, slănină porc, condimente și provocări;
Mod prepare: marinare, afumare cu lemn, fierbere, zvântare, vidare, totul din pasiune;
Membrană: necomestibilă acreditată alimentar (colagen);
Mod ambalare: pachet vidat;
Temperatură de păstrare: 2 – 4 grade C
Data fabricației: 15.12.2024;
Perioadă de valabilitate, vidat: 28 de zile;
Lot nr. SC03.2024
Greutate aproximativă: 0.5 kg;
Prețul afișat este pe kg.
Materia primă folosită provine de la păsările crescute în regim propriu!
TOTUL PROASPĂT, fără soluții injectate, dar și fără nitriți, conservanți, coloranți, aditivi, sau alte trucuri!
SALAMUL RECUNOȘTINȚEI
95,00 lei /kg
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Descriere
Așa au decis clienții, așa am denumit această combinație provocatoare dintre pieptul și pulpa de curcan, slănina de porc și condimentele naturale printre care și nucșoară, toate infuzate în aroma naturală de fum.
Practic ceea ce a rezultat, este un salam nonconformist de curcan, care cred eu vă va surprinde plăcut, mai mult decât sperați!
Ne auzim după degustare!
Să dea Domnul, să ne vedem sănătoși!
Cu respect, Iulian – Curcanul de la Țară!

atestat de producator
Pentru clienții din zona Târgu Frumos – Iași, livrarea se va face conform datelor marcate de culoarea verde, din calendarul afișat alăturat, contracost, zece lei/adresă (1o RON), cu autovehicul frigorific.
Pentru clienții din țară, livrarea produselor proaspete nu se poate face decât sub formă congelată, prin curierii uzuali (deoarece încă nu am găsit un curier frigorific de încredere cu care să putem livra, direct refrigerat). Însă livrarea produselor afumate va fi ca atare, proaspete, ele prezentându-se în formă vidată.
Detaliile aferente expediției vor fi stabilite de comun acord, cu clientul. Taxele de transport, vor fi suportate în întregime de către beneficiar.
Calendar livrări
L | M | M | J | V | S | D |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
Recenzii
Inca nu sunt recenzii.