PARIZERITTO

PARIZERITTO

75,00 lei /kg

Stoc epuizat

Ingrediente: 100% carne de porc, condimente și nostalgie;
Mod prepare: marinare, afumare cu lemn, fierbere, zvântare, vidare, totul din pasiune;
Membrană: necomestibilă acreditată alimentar (colagen);
Mod ambalare: pachet vidat;
Temperatură de păstrare: 2 – 4 grade C
Data fabricației: 15.12.2024;
Perioadă de valabilitate, vidat: 28 de zile;
Lot nr. SP03.2024
Greutate aproximativă: 0.5 kg;
Prețul afișat este pe kg.
Materia primă folosită provine de la animale crescute în regim propriu!
TOTUL PROASPĂT, fără nitriți, conservanți, coloranți, aditivi, sau alte trucuri!

Stoc epuizat

Descriere

Indiferent de originea sa istorică despre care nu avem încă o certitudine (zona Felsina sau Bologna), parizerul rămâne un veritabil produs din 100% carne de porc, care ne amintește cu drag de gustul copilăriei.

Să dea Domnul, să ne vedem sănătoși!
Cu respect, Iulian – Curcanul de la Țară!

Recenzii clienti

Recenzii

Inca nu sunt recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie pentru “PARIZERITTO”

Utilizați unul dintre tipurile de fișier permise: jpg,png.

    atestat de producator

    atestat de producator

    Pentru clienții din zona Târgu Frumos – Iași, livrarea se va face conform datelor marcate de culoarea verde, din calendarul afișat alăturat, contracost, zece lei/adresă (1o RON), cu autovehicul frigorific.

    Pentru clienții din țară, livrarea produselor proaspete nu se poate face decât sub formă congelată, prin curierii uzuali (deoarece încă nu am găsit un curier frigorific de încredere cu care să putem livra, direct refrigerat). Însă livrarea produselor afumate va fi ca atare, proaspete, ele prezentându-se în formă vidată.

    Detaliile aferente expediției vor fi stabilite de comun acord, cu clientul. Taxele de transport, vor fi suportate în întregime de către beneficiar.

    Calendar livrări

    LMMJVSD
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    31
    Go to Top